LIVE COOKING: Gerrits fine dining buffet
17 aug 2024 - 28 dec 2024
€ 54,50 p.p.
€ 21,50 per kind
Iedere zaterdagavond: Gerrits fine dining Buffet. ”Live” bereiden onze koks voor u de heerlijkste gerechten; vers en onbegrensd, vanuit ons geheel vernieuwde restaurant met buffeteilanden!
STARTERS
Verschillende soepen met rijke garnituren en vers, knapperig gebakken bruin en witbrood. Ruime verscheidenheid aan luxe voorgerechtjes waaronder garnalen, gerookte paling, carpaccio, charcuterie. Verrukkelijke koude gerechten zoals gerookte (dry salted) zalmfilet, gerookte rib eye, krabsalade, vitello tonato en verse mesclun of rucola met buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes en natuurlijk diverse huisgemaakte salades.
LIVE COOKING
U wordt ter plaatse voorzien van de meest overheerlijke, steeds wisselende, live bereide vlees- en visspecialiteiten, zoals botermalse sukade, diverse vleesspiezen, of dagverse steedsn wisselende vissoorten o.a., naargelang de seizoenen: sliptongfilets en kabeljauwfilets, verse zalm of zeebaars. Alles met bijpassende sausjes. In het aspergeseizoen kunt u genieten van diverse aspergespecialiteiten. Ook ontbreken onze beroemde sushi en à la minute voor u gesneden sashimi van tonijn, zalm of zwaardvis niet. Uit de chafing dishes kunt u daarnaast een uitgebreide keuze maken uit warme luxe gerechten met vele vlees- vis- en vegetarische heerlijkheden en side dishes zoals bijvoorbeeld ‘home made’ spare ribs, diverse soorten smakelijke pasta's en roseval aardappeltjes. Bijzonder en onderscheidend is ook ons kook-eiland met o.a. curry's.
De koks en het bedienend personeel, verantwoordelijk voor het grote succes van Gerrits fine dining buffet, zullen u verrassen met steeds wisselende delicatessen waarmee zij u kennis willen laten maken. Zo zult u het live cooking als een waar culinair avondje uit ervaren!
Het live cooking concept speelt steeds in op de seizoenen met dagverse producten. Zo zult u bijvoorbeeld in de winter ook kunnen genieten van verschillende wildspecialiteiten en als het seizoen aanbreekt van het ‘witte goud’ zullen wij diverse aspergevarianten bereiden, in de zomer weer zomerse delicatessen…..
DESSERT
Genieten van lekkernijen zoals voor u gebrande crème brûlée , ruime keuze uit zoete delicatessen bereid door meesterpatissiers, vers fruit, heerlijk schepijs, Italiaanse Tiramisu, witte mousse met rood fruit en natuurlijk een mooie kaasplank.
Té uitgebreid om allemaal op te noemen; fine dining zoals Gerrit van der Valk het bedoeld heeft!
Ons Live Cooking concept kent iedere maand wissselende thema's. Naast de vertrouwde klassiekers welke áltijd terug komen, hebben we aanvullend maandelijks een extra thema:
Oktober Spaanse delicatessen
November Kreeft & wild
December Italiaanse delicatesse
PRIJZEN *
€ 54,50 | volwassentarief, vanaf 13 jaar
€ 21,50 | kindertarief, vanaf 4 t/m 12 jaar
AANVANGSTIJDEN VR EN ZA:
18.15 / 18.30 / 18.45 / 19.00
2 ½ uur onbegrensd genieten
Voor groepsreserveringen kunt te allen tijde contact opnemen met: receptie@hotelgilzetilburg.nl / 0161-454951
* drinks all-in package is inbegrepen: tafelwater, koffie, thee, sappen, tapbier, fris en wijn.
RESERVEREN
Tip: combineer met een van onderstaande arrangementen. Indien u deze op zaterdag geniet, kunt u tegen een bijbetaling deel nemen aan het live cooking buffet. In het Live Cooking arrangement zit dit al inbegrepen. Informeer hiernaar bij uw boeking.