Met een groep dineren in buffetvorm
Een mogelijkheid om met een groep te dineren zijn onze buffetten in diverse varianten (mogelijk vanaf 30 personen). De dinersuggesties, zoals deze uitgeserveerd worden aan tafel, zijn grotendeels ook in buffetvorm te krijgen. Daarnaast kennen wij nog de volgende buffetsuggesties (klik op de buffetvariant):
Welkomstcocktail
**
Soep naar keuze met stokbrood, kruidenboter en tapenade
**
Overheerlijk huisgemaakt pasteitje
**
Verrukkelijk koud buffet:
Gerookte zalmfilet
haring met uitjes
gerookte forel
carpaccio
ham met meloen
garnalen
verschillende frisse vis- en vleessalades
en diverse koude sauzen
**
Warme vleesgerechten met o.a.:
gehaktballetjes in vleesjus
kip shoarma
drumsticks
spareribs
saté met pindasaus
varkenshaas met pepersaus
ricotta ravioli met courgette, tuinerwten, oude kaas (vegetarisch)
Warme visgerechten:
zalm met pestosaus
koolvis met roerbak groenten en mosterdsaus
**
seizoensgroenten
aardappelgarnituren
nasi of bami
**
Feestelijk dessertbuffet met verschillende
soorten ijs, bavarois en patisserie
**
Dit is slechts een voorbeeld, sommige gerechten kunnen in overleg gewijzigd worden
**
Mogelijke uitbreidingen:
Botermalse sukade biefstuk, live aangesneden door één van onze koks,
met truffeljus € 3,50 per persoon
Een huisgemaakte gambacurry ter vervanging van de koolvis € 2,50 per persoon
Luxe Belgische bonbons bij de koffie/thee à € 0,60 per stuk
**
Het dinchbuffet serveren wij vanaf 30 personen
Welkomstcocktail
**
Soep naar keuze met stokbrood, kruidenboter en tapenade
**
Overheerlijk huisgemaakt pasteitje
**
Verrukkelijk koud buffet:
Gerookte zalmfilet
gerookte paling
haring met uitjes
gerookte forel
carpaccio
ham met meloen
Hollandse garnalen
verschillende frisse vis- en vleessalades
en diverse koude sauzen
**
Warme vleesgerechten met o.a.:
Spareribs
varkenshaas met pepersaus
ricotta ravioli met courgette,
tuinerwten, oude kaas (vegetarisch)
Botermalse sukade biefstuk met truffeljus,
live aangesneden door één van onze koks
shaslick spies
huisgemaakte kip curry
Warme visgerechten:
zalm met pestosaus
huisgemaakte gambacurry
**
seizoensgroenten
aardappelgarnituren
basmati rijst
**
Grand dessertbuffet met verschillende luxe patisserie
**
Dit is slechts een voorbeeld,
sommige gerechten kunnen in overleg gewijzigd worden
**
Mogelijke uitbreidingen:
Kabeljauw met een groene mosterd saus € 2,50
Ossenhaas live aangesneden door één van onze koks,
in plaats van de sukade biefstuk € 3,50
Luxe Belgische bonbons bij de koffie/thee à € 0,60 per stuk
**
Het dinchbuffet serveren wij vanaf 30 personen